Hoppa till innehåll

En basker som håller för blåst..

mars 11, 2013

Häromveckan nämnde jag ju en idé jag fick då jag försökte ha min basker chict på svaj i det för dagen ganska blåsiga Stockholm. Här har vi den! Jag sydde fast hårklämmor i baskern. Jag köpte dessa när jag var på hattkurs förra våren, de är ursprungligen tänkta att användas till hårförlängingar. Men funkar finfint på små hattar och ”facsinators” med. Så varför inte på en basker också tänkte jag. Nu har jag ju inte provkört i vinden än, eftersom det är märkligt vindstilla just nu. Hursomhelst gjorde de att baskern satt mycket säkrare på svaj, precis som jag vill ha den utan att åka av. Ännu en sak att kunna sluta oroa sig för med andra ord, hurra för det! 
basker

basker3

basker2

 

basker4

 

/I made some reinforcements on my beret that had a tendency to fly away when we where in Stockholm the other week. The hair-snaps are actually made for hair extensions, I purchased them last spring on the hat course I took then meaning to use them on small hats and fascinators. So why not fly-away-berets I thought! Now I haven’t tried it in action yet, since the wind is very still at the moment. But they did make the beret feel very secure where I put it on the side the way I prefer it. Hurrah for that! Another thing to stop worrying about. /

 

4 kommentarer leave one →
  1. mars 11, 2013 3:34 e m

    Smart! 😀

  2. mars 18, 2013 9:26 e m

    Jag instämmer, väldigt smart! Basker på svaj är det bästa och enklaste stilknepet.

Trackbacks

  1. Göteborgshelgen… | Retro Olivia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: