Hoppa till innehåll

Göteborgshelgen…

april 9, 2013

Jag tog ju inte så mycket bilder med min egen telefon eftersom den är lite knepig. Men som tur har man ju vänner med resurser (dvs en mobil som inte är dum och stänger av sig med jämna mellanrum). Här kommer några glimtar från den trevligaste helgen i ett Göteborg som var soligt och fint. Humöret var på topp non-stopp!

bild-7

Promenad i Haga. Solen sken så det stod härliga till och jag upptäckte tack vare min väninna vad lätt det var att klara sig utan handväska. Mycket praktiskt, läppstift i ena fickan och betalkortet i andra och armarna fria att vifta med hur mycket man vill. Jag har på mig favoritkappan från mormors garderob. Tänk att jag nästan sålde den här på mässan i Örebro för 250 kronor. Jag måtte ha varit tokig, vilken tur att jag insåg att jag behövde den själv i tid.
bild-5

Vi stannade för Fish and Chips och en Guinnes på Beefeater inn i Linné. Precis vad man behöver efter en lång promenad i vårsolen.
IMG_3201

Jag blev allt lite trött i benen så det var skönt att få sjunka ned på min plats på tåget sen.

IMG_3193

Glad som en lärka på tåget om än lite trött. Min preparerade basker testades till det yttersta med högst tillfredsställande resultat. Jag fick till och med visa för en dam hur jag hade gjort när hon undrade hur jag fick den att sitta fast så käckt på sned. Trevligt, trevligt!IMG_3203

Tåget visade sig vara ett riktigt gammalt fint exemplar med sköna säten och träinredning. Det gillades skarpt. Tåg gjordes mycket finare förr i tiden.IMG_3204

Jag köpte ingenting i kiosken ombord, men gladdes nog så mycket åt den fina skylten.

 

 

/My weekend in mobilepictures. A very nice weekend in a sunny Gothenburg. The train home was a real old one with wood interior, I just love old trains. They are so beautiful and makes the journey so much nicer./

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: