Hoppa till innehåll

Tillbaka till vardagen igen…

april 8, 2013

Tillbaka till mitt eget hus och vardagen igen efter en mycket trevlig helg i Göteborg. Jag glömde tyvärr kameran hemma och har en inte alltför pålitlig mobil som gärna lägger av när man fotar (ska skaffa en ny snarast) så det blev inte så mycket bilder tagna. Roligt hade jag hursomhelst med soligt strövande runt om i stan och lyxigt restaurangbesök på lördagkvällen. Vi gick till Puta Madre och det var en häftig upplevelse. Det var en fantastisk miljö med svulstig och murrig inredning, god mat och fin 20-tals musik i bakgrunden. Men nog om det. Även om jag hade en sträng budget köpte jag lite saker när jag ändå var i stan. Bland annat införskaffade jag den här trevliga ylleskjortan på Beyond retro. Jag behöver något att bära till kommande utomhus-fix i trädgården, stolpsättandet till hästhagarna och granplantering, och vad passar inte bättre då än en rutig ylleskjorta av skogshuggar-typ. Det råkade även vara av märket Pendleton och jag är i vanlig ordning mäkta förtjust. Snacka om att vara enkelspårig då mina senaste tre inköp alla varit rutiga ylleplagg från Pendleton. Men, men, det är ju så trevligt med rutor.

skjorta/I’m back from my weekend in Gothenburg and even though I had quite a strict budget I did some purchases. Like this vintage plaid wools shirt from Pendleton that I got at Beyond Retro. Yes I realize that it must seem like I have a mania for plaid Pendleton garments being that the last three items I purchased was has been plaid, wool and well, Pendleton. But then again I do love plaid. It’s the best! /

2 kommentarer leave one →
 1. april 8, 2013 6:09 e m

  De är ju så fina!
  Har spanat länge och klickade hem en från E-bay alldeles nyligen.
  Eller rättare sagt, den låg och väntade på mig hos vännerna i LA som besöktes efter Viva Las Vegas Rockabilly weekend i påskas 🙂

  • april 8, 2013 7:52 e m

   Åh, schysst. Bra sätt att spara in på frakt också.. är väldigt nöjd med min skjorta, så otroligt bekväm. och ett väldigt bra sätt att vara retro-klädd fast i mer vardaglig stil. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: