Hoppa till innehåll

Öppnar dörren på glänt…

augusti 25, 2018

Ibland tänker jag på bloggen och saknar den jättemycket. Att skriva och lägga ut bilder som blir tidsdokument att gå tillbaka till… Sen går tiden.. Vips har det gått över ett år och man undrar vad som hände.. Så småningom kommer jag säkert börja skriva mer regelbundet men än så länge får det fortsätta vara nån glimt här och där… under tiden finns jag iallafall på instagram under namnet retroolivia, där är inläggen åtminstone något mindre sporadiska.

(Bilderna är från mitt instagram-konto under gångna året)

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: