Hoppa till innehåll

Våren…

april 2, 2016

Ja det verkar vara ett oundvikligt faktum att det ibland går lite tid mellan inläggen. Men men, jag har inte någon avsikt alls att sluta även om bloggen får stå lite åt sidan. Här kommer iallafall en liten vårhälsning från mig. Det bästa med våren skulle jag säga…. Killingarna har ju äntligen kommit!killingarna16

Det hela gick väldigt smidigt i år. Det är ju ändå lite nervositet inblandat för det kan ju även hända att det går snett även om getter oftast sköter det hela väldigt lätt och enkelt. Vips och hej så var de här, en vecka tidigare än jag hade räknat med så nästa år ska jag lägga till några dagar när jag räknar ut beräknad get-förlossning. Men det är ju skönt när man slipper gå och vänta alltförlänge, för man är ju otålig i slutet av Februari när det snart är dags för killningsäsongen.. Här är systrarna Rosa och Greta, Betty fick nämligen tvillingar i år.. Söta så in i norden skulle jag säga.. Man kan inte motstå dem verkligen, och de hittar på bus hela tiden de där småungarna. killingarna162

Här hänger de ihop med min tredje killing, en liten bock Elvis som är deras halvbror och en dag äldre. Han är en riktig buse han med och det märks redan att han är bock för han gillar att domdera och härja.

killingarna163

Alltså! De där ansiktena. Hur söt får man bli? Det är verkligen så roligt med killingar och när man är med dem mycket (vilket jag inte kan låta bli att vara, eftersom jag ränner i hagen så ofta jag bara kan) så blir de ruskigt tama. Så fort man går in i hagen och sätter sig (brukar ta med mig en trädgårdstol) så kommer de springande och ska upp i knät. Sen sitter man och myser med killingar som hoppar i knät och puttar ner varandra eftersom alla vill vara i knät samtidigt men inte riktigt får plats. Det är mys på hög nivå det!…

 

/Long time no see again. I’ve accepted the fact that my blogging comes a bit more sporadic these. Here comes a spring greeting with pictures of the best thing of spring in my opinion, kids! The goat had there babies a couple of weeks ago and this is them. Cute as ever of course… /

One Comment leave one →
  1. april 2, 2016 9:29 f m

    Killingar är helt klart oemotståndliga 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: