Hoppa till innehåll

Här var det favoriter! (..och hej, nu är jag tillbaka i rutan igen.. )

september 19, 2016

Så uppstod det återigen en lång radiotystnad mellan inläggen. Men jag lovar att jag inte slutat blogga, i dagsläget har jag alla intentioner att skriva flera inlägg per vecka men så råkar en massa annat komma mellan å vips har det gått en månad. Jag förstår verkligen inte vart tiden tar vägen. Men… För några dagar sedan var det så soligt och fint att jag tänkte -nu tar jag fram kameran!! Och det gjorde jag. Så här kommer ett inlägg äntligen, för att säga hej! och tack så mkt föresten du som skrev i kommentaren att du önskade jag uppdaterade ofta för du tyckte min blogg var mysig. Jag blev jätteglad å nu kommer ett inlägg med dig i åtanke! (och er andra med för den delen) 🙂

15sep16

En solig och klar dag med lite höst i luften men ändå såpass varmt att sommaren kändes lite också. Jag har på mig en favoritmodell på kjol i linne som jag sydde i början av sommaren och en favorit vintagekofta i lammull… Bekväma favoriter naturmaterial är det bästa man kan ha på sig i min bok, livet är för kort för annat. ( I bakgrunden står Ruby och glassar i solen)

15sep162

Ture har gått och blivit ett år nu och var med i sin vagn. Jag är så förtjust i den här vagnen, speciellt när vi kunde gå över till sittdelen som är så rutig och fin. Jag älskar verkligen rutigt!! Det är en emmaljunga från 60-talet och en gång i tiden var det en dam som köpte den till sin son på Rulles i Skövde (etiketten sitter fortfarande kvar på stänkskärmen).. Den är dessutom inte bara ofantligt snygg, den rullar som en dröm både på grusväg och asfalt och varje gång vi använder den blir jag bara så glad. Detta är klart favoriten i min barnvagns-samling (jag har 5 st i dagsläget) I bakgrunden ser ni nyförvärvet till gården. Jag har nämligen gått och skaffat hönor, äntligen!!

15sep163

Tittut får han inte nog av.. Glad mest hela tiden är han och speciellt när han kan få peka å klappa på något av djuren. Hönsen och getterna är klara favoriter bland djuren på gården…. Han har favoritkepsen på, ekologisk bomull från Kappahl och så favoriten bland de ärvda koftorna som snart inte passar alls…

15sep164

Hej hej, säger jag och hoppas det inte dröjer till nästa gång.

 

 

One Comment leave one →
  1. Anna permalink
    oktober 4, 2016 6:48 f m

    Kul att se dig åter i etern 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: