Hoppa till innehåll

Glas från 30-talet…

april 10, 2013

Jag fyndade de här finfina senapsglasen från 30-talet häromveckan. Det var på tradera jag hittade dem och fick till det otroliga priset, 1 krona plus frakt. Som en extra bonus fick jag dessutom en väldigt trevlig mailkontakt med damen som sålde dem. Hon kom själv ihåg när det var senap i dem när hon var barn. Tänk om senap kunde komma i så här fin förpackning nu förtiden. De är små, söta och skira och de kommer passa ypperligt till sommarens saftkalas. Nu måste jag bara plantera lite syrener i trädgården, för vad vore ett saftkalas utan en syrénberså.

senapsglas3

 

/I got these glasses the other week, the old lady I bought them from remembered when she was a little girl and the still had the mustard in them (I wish mustard came in such beautiful package nowadays). They are small and sweet and they will be just wonderful for the summers lemonade./

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: