Hoppa till innehåll

Fabricera vår..

mars 12, 2013

I måndagsmorse visade termometern på 20 minus när vi vaknade. Inte riktigt vårkänsla i 20 minusgrader precis. Men jag fabricerade lite vårkänslor när jag var hemma på förmiddagen genom att klä mig färgglatt i grönt och ta på mig ett par ärtigt gröna örhängen. Blusen sydde jag för några år sedan och pennkjolen är en av de första jag någonsin gjorde. Jag hittade den längst ned i en låda och insåg att den faktiskt inte är så pjåkig. Funkar väldigt bra som vardagskjol faktiskt. Skärpet är vintage.

gron2

Vårkänslan hjälptes också till av att vi eldat kaminen i vardagsrummet tills vi fått alldeles varmt och mysigt. Insatsen (från Keddy ) som vi satte in i den öppna spisen är otroligt effektiv och man kan lätt komma upp i 25 grader och uppåt. Då är det skönt att vara inne.

gron

För att ytterligare skapa en illusion av vår och sommar trippade jag runt (inne!) i mina nya sommarsandaletter (från Dkode givetvis). De här kommer lätt bli favoriter när vädret tillåter att man går ut barbent.

gron3

Bästa botemedlet mot den där vintertrötta känslan är en liten uppfräsching av hårfärgen och den här gången provade jag att tona håret istället för att färga för att spara lite på slitaget. Det är numer rejält mycket mörkare än den röda jag började med. Frågan är om jag ska fortsätta vara mörk röd eller om jag sakteliga ska låta det få dra mer åt det ljusare slaget igen. Alla dessa val i livet, inte lätt alla gånger.

 
 

/I fabricated some springfeelings yesterday when the temperature outside when we woke was down to horrific -20 degrees. The thing to do then is make it very warm inside, our fireplace is fortunately very effective so we managed that in a jiffy. Then i put on some colorful clothes and earrings and strutted around in my new favorite summer sandals (from Dkode of course). Also it’s a good thing to ad new hair color to keep the mood up. This time I took a toning instead of color to save the hair from some of the strain. It’s quite a lot darker than from when I first started to be a redhead. The question is if I should gradually go back to the lighter red or keep it dark.. Ah, the choices in life./

2 kommentarer leave one →
  1. Hugo permalink
    mars 14, 2013 9:05 f m

    Har just upptäckt din blogg och det var en rolig överaskning. Och du är så sjuttsingens snygg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: