Hoppa till innehåll

Stockholmstripp!

mars 1, 2013

Igår åkte mor och jag till Stockholm på sko-jobb. Jag tog på min bästa vinterkappa och nya blå basker som jag fick av maken i julklapp och vi släpade skoprover över kullersten och backar både i gamla stan och på söder. Jag fick dessutom en snilleblixt angående baskrar som gärna blåser av (det var ju lite blåsigt i går) men det tänkte jag gå in mer på vid senare tillfälle. Nu är det dags för dagens jobb att börja (även om det fortfarande går lite i halvfart) och äntligen är det tillbaka någorlunda i de vanliga rutinerna igen. Skönt efter mer än en veckas sjukfrånvaro! Tjipp och hej!

sthlm2

sthlm3

sthlm1

/Yesterday we went to Stockholm on shoe-business. I wore my favorite wintercoat and new blue beret that my husband gave me for christmas. It was a nice day although quite windy. But due to that I got a very good idea about what to do with beret’s that want to blow of, but more about that later! Now it’s time for this days work to begin, finally back on track after more than a weeks sick leave./

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: