Hoppa till innehåll

I etern..

februari 27, 2013

I morse var det bara att släpa sig upp innan gryningen, sätta sig i den kalla bilen och åka iväg till Skövde där jag och hemslöjdskonsulent Mia skulle prata i radion. Vi håller nämligen på att anordna en slöjdutställning tillsammans tre till härliga tjejer, den kommer att vara i sommar men det är redan nu dags att göra så mycket reklam för den så möjligt. Återbruk är i fokus och temat är vår alldeles egen konung, eftersom han i år har 40 års jubileum som regent. Gilla vår sida på Facebook här och var med i utställningen vettja, ju fler desto bättre!

sr

Här kan man lyssna på radioinslaget om man vill, jag har inte vågat än eftersom jag kände mig helt virrig (är ju fortfarande lite svag efter influensa, jag skyller på det och min totala radio-ovana) i micken och så är det ju så konstigt att höra sig själv sådär. Roligt var det hur som helst och jag åker gärna iväg och pratar i radio fler gånger.

sr2

Ett självporträtt dagen till ära, så härligt första gången man sminkar sig och fixar håret igen efter en period utan det. Helt plötsligt känner man sig fräsch igen. Någorlunda iallafall.

sr3

Så upptäckte jag när jag kom hem att min pelargon till min glädje håller på att få knoppar. Nu måste ju ändå våren komma snart. Hurra, hurra!

 
 
/Today I had to go up bright and early to drive to town and be on the radio. Me and four other girls are making a handicraft exhibition this summer and wanted to promote it in the local radio. For the first time in over a week I put on make up and did the hair. Nice to feel my old self again. Also, I noticed when I got home that my geraniums had some flower buds, soon the spring is here. I’m sure of it! Lovely!/

One Comment leave one →
  1. februari 27, 2013 12:59 e m

    Heja dig! Min gamla arbetsplats också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s