Hoppa till innehåll

I posten..

februari 26, 2013
tags: ,

Jag älskar internethandel. När man bor på bondvischan är det totalt nödvändigt. Det är inte bara krämer, smink och schampo som letar sig hem i brevlådan. För ett tag sedan fick jag fyra mintgröna paket med te. Strålande! Vad vore frukosten utan en kanna te? Jag föredrar att dricka ekologiskt te (hur fräscht är det att dricka något som fått dra i blad som kanske har både det ena och det andra på sig?) och det är inte alltid så lätt att få tag på bra sorter. Men de här var jag riktigt nöjd med. Härligt, härligt!

te

I love to shop online! And it’s not only make up and facial creams that find it’s way home to my letterbox. Some time ago I got these lovely mintgreen bags of tea. I prefer to drink ecological tea and that’s not always easy to find. But these where quite good. Love tea!

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: