Hoppa till innehåll

Lampa till vardagsrummet…

februari 25, 2013

 

För några veckor sedan gjorde jag ett fynd på den lokala Second hand-affären. En tjusig golvlampa som jag först var lite tveksam på. Jag åkte alltså hem från stan utan att ha köpt den! Men väl hemma insåg jag att den nog ändå var ganska så fantastisk och fick efter en timmes beslutsamhetsångest nog och åkte tillbaka till stan och köpte den. När jag väl fått in den i bilen insåg jag vad otroligt dum jag var som inte bara tog den med en gång för den var ju riktigt tjusig. Men, så är det ibland. Egentligen var jag ju på jakt efter en sådan där fin gammal trearmad golvlampa, men den här får lysa upp tillvaron tills jag hittar en sådan. Ja, och sedan med för den delen eftersom golvlampor är ytterst praktiska och det är en bra sak att ha flera. Tyget som hänger bakom lampan har jag fått av mamma, det är riktigt slitet och gammalt men jag älskar mönstret och färgerna.Härliga femtiotal!

lampa3

lampa2

lampa

 

/I found this lovely lamp at the second hand-store in town a couple of weeks ago. At first I thought it wasn’t for me so I went home without it, when I got home I realized how stupid that was and went all the way back for it. Luckily it was still there and now it has a nice place to live in the living room. I just love floor lamps of this type! The fabric behind it is an old fifties curtain that I got from mother, I just love the colors and the pattern so typically mid century-design./

2 kommentarer leave one →
  1. februari 25, 2013 2:48 e m

    Den är toppenfin! Bra köp där 🙂

  2. lisakristin permalink
    februari 25, 2013 4:12 e m

    Snygg! Tur att den fanns kvar när du åkte tillbaka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: