Hoppa till innehåll

Lite Musik!

mars 1, 2013

Vi firar fredagkvällen med lite svängig musik. Snart får jag se Max Raabe & Palast Orchester  live när de kommer till Sverige i Maj, är väldigt pepp på det! Jag blir så glad av den här typen av musik och så förstås är det väldigt insperande för saxofonspelet också. Alla tiders! Här har vi Dort tanzt Lu Lu! Åh, vad jag önskar jag kunde tyska. Det ligger i min vill-lära-mig-lista med så mycket annat…


 

/Let’s celebrate this friday with some music. Here is Max Raabe & Palast Orchester with Dort tanzt Lu lu. I love this kind of music, one gets so very happy listening to it and of course it inspires me playing my saxophone aswell. And in May I get to se them playing live when they come to sweden. I can’t wait!/

3 kommentarer leave one →
 1. mars 1, 2013 9:45 e m

  Säg till om du vill ha översättning av nåt speciellt. Ska lyssna på denna bit nu, hade gärna sett dessa live men ekonomin sätter som alltid stopp för dylika utsvävningar.

  • mars 2, 2013 8:16 e m

   Åh, absolut! 😉 Vi får ju inte heller sväva ut så här allt för ofta, men någon gång ibland så. Ska bli väldigt kul att se dem live, har inte varit på konsert på väldigt länge så det är allt dags 🙂

 2. Marie permalink
  mars 3, 2013 10:00 f m

  Ja, Max Raabe! Jag såg honom i Jönköping hösten 2011, vilken härlig konsert! Och eftersom jag pratar flytande tyska (bor i Schweiz) så förstår jag också humorn i sångerna…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: