Hoppa till innehåll

Lördagsbak!

mars 2, 2013
tags: ,

Idag skulle jag egentligen tagit det lugnt och vilat upp mig. Men istället drabbades jag av en bakentusiasm som var svår att stå emot och jag spenderade större delen av lördagen i köket. Karlsbaderbullar blev det och sen eftersom jag ändå var i farten slog jag till på att göra en sats vaniljbullar med. Att ha frysen fylld med hembakade bullar är att vara rik i mitt tycke och nu är jag jätterik.

baka2

baka3

/Today I was supposed to take it easy and rest but instead I got the ”baking-fever” and spent most of the day in the kitchen. First I did ”Karlsbader buns” and then when I was at it I did some ”Vanilla buns” aswell. Now I have the freezer filled with homemade coffee bread and thats being rich in my opinion./

2 kommentarer leave one →
  1. mars 2, 2013 6:59 e m

    Oj vad gott det ser ut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: