Hoppa till innehåll

I min blåa 49er…

mars 4, 2013

Äntligen har jag skaffat mig en 49er jacka från Pendleton. Jag har velat ha en hur länge som helst men inte hittat någon passande. Men så förra veckan när vi ändå var i Stockholm svängde vi förbi Americana lite snabbt innan våra möten. Där väntade nämligen en blå 49er jacka på mig för provning, och visst den passade! Lite kort i ärmarna men vad gör väl det när man kan ha dem uppvikta lite käckt.

sunday3

sunday7

Jag älskar den avslappnade känslan i jackan, det tunna ylletyget som värmer men ändå är väldigt lätt att bära, så förstås den otroligt fina blå färgen, rutorna och de accentuerade axlarna. Jag är rackarns glad i min fina jacka och nu känns det ju som en given sak att jag måste ha fler. Mycket vill ha mer som det heter.

sunday6

sunday

När man ändå kör på amerikanskt är Saddle shoes givet. Nu börjar mina Willits bli ganska så slitna men det gör dem bara ännu snyggare i min bok.

sunday4

Bakelitarmband i matchande toner av grönt. Det ljusa har jag fått efter mamma som köpte det på NK någon gång under tidigt 60-tal. Det mörkt gröna är ett ebay-fynd. Älska bakelit!

sunday2/Finally I have my 49er jacket from Pendleton that I have been coveting for so long. Last week when we where in Stockholm we swung by the store Americana where this puppy was waiting for me to try on. And sure, it fit! A little short in the sleeves but that don’t matter if I have them turned up. And now of course since I love this one, I have to have more. I just love the casual fit, the lovely plaid wool and the accentuated shoulders. Since I did the american style of course I had to wear my old saddle shoes as well. They are pretty worn but in my book that only makes them nicer. The bakelite bracelet in light green I got from my mom that purchased it in the early sixties, the darker one is an ebay-find. /

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: