Hoppa till innehåll

En liten mani…

mars 27, 2013

För några veckor sedan skaffade jag ju min första 49er jacka från Pendleton och det blev visst lite av en mani. Jag var helt enkelt tvungen att ha minst en till och hittade en perfekt på Etsy sent om kvällen i förra veckan. Med vad som måste vara världens snabbaste frakt (några dagar ända från Amerikatt) så kom brevbäraren med här godingen och jisses vad jag blev förtjust. Den var till och med ännu bättre än jag hade trott. Härliga jordtoner som kan matchas med praktiskt taget alla färger. Lite större än den andra så jag kan ha tröja under lite ledigare. Jag är verkligen förtjust i den här typen av jacka, en avslappnad och ledig look men ändå med ett visst stiligt inslag. Hurra för Pendleton helt enkelt!

pendleton

pendleton49er

 

/I got hooked on these 49er from Pendleton. The one I got some months ago just awoken the craving for them and I’ve been scanning the internet for more. Last week I found this on Etsy and a couple of clicks later it was mine. With what must have been the fastest shipping I got it from the mailman yesterday and I was blown away. It was even better than I thought. With earthy colors that match almost any colors, perfect fit and excellent condition. I just love those 49ers!/

 

4 kommentarer leave one →
  1. mars 27, 2013 3:48 e m

    Supersnygg!

  2. mars 27, 2013 5:00 e m

    Oj vad snygg! Den passar dig perfekt.

  3. mars 28, 2013 6:31 e m

    men! snygg du är!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: