Hoppa till innehåll

Vinterstass…

mars 26, 2013

En favoritklädsel med tröjan Emma och min blus med sjalkrage i kombination. En liten flört med trettiotalet och det är riktigt trevligt med lite djupare färger än vad jag brukar använda. Snart kommer ju ändå våren då man vill ta de lätta, ljuva pastellerna och klatchiga färgerna på sig, så det gäller att passa på att  klä sig lite i vinterstass. Idag är det nog sista gången för den här säsongen som jag använder min svarta vinterkappa. Härligt, härligt!
tisdag26

/Todays outfit is a little more 30s inspired with shawlcollar blouse and a deep burgudy cardigan. The spring is really hanging in the air so I thought it best to wear the more winter-y clothes when I have the chance. I think today is the last day for the wintercoat this season. Hurrah for that! /

One Comment leave one →
  1. mars 26, 2013 3:05 e m

    Tjusigt! Själv väntar jag lite med att släppa vinterkappan för här i Stockholm är det snorkallt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: