Hoppa till innehåll

Sköna söndag..

mars 24, 2013

portträttIdag har jag en skön söndag hemma. Vi hade besök i helgen och känslan efter besök är alltid så härlig. Man är mättad på prat och umgänge, lite trött efter ståhejet och huset är dessutom städat. Det optimala läget att verkligen känna sig ledig med andra ord. Resten av dagen ska spenderas i syrummet och den där blommiga blusen skall färdigställas och något nytt bli tillklippt till nästa vecka. Det är så fint att ha en riktigt skönt söndag!

 
 

/Today I’m having a slow and nice day at home. We had company over the weekend and the feeling after someone visiting is always such a nice one. A bit tired from all the commotion, all filled up with talk and being social and as a bonus the house is already tidy. Just to savor the day off in other words. I will spend this sunday in the sewingroom finishing my flower-blouse and maybe start something new to work on during the coming week. Oh, what a lovely sunday!/

 

4 kommentarer leave one →
 1. Katrin permalink
  mars 24, 2013 4:54 e m

  Sköna söndagar är underbart. Jag har tyvärr fått ryggskott så det blev ingen löptur för mig enligt söndagsrutinen, men söndagsmiddagen tänker jag inte hoppa över för det 😉
  Är ni hemma under påskhelgen?
  Jag och Andreas ska upp till Mariestad, man kanske får komma förbi på en fika?

  • mars 24, 2013 5:17 e m

   Nej, ryggskott som är så jobbigt! Stackars. Vi är hemma i påsk och kräver att ni kommer och hälsar på! 😀 Kul!

 2. mars 25, 2013 5:59 f m

  Jag älskar också söndagar, fast just den här var lite sådär eftersom jag dels var tvungen att jobba på en forskningsansökan som ska in på tisdag, dels fortfarande är sjuk. Men jag såg tre avsnitt Miss Marple och stickade på en ny strumpa i samma mönster som de förra. Fast det ska bli vanlig socklängd på de här.

  • mars 25, 2013 11:05 f m

   Härligt, inte att jobba och vara sjuk. Men sticka och se på Miss Marple lät väldigt mysigt. Önskar jag kunde sticka, men jag får fortfarande ont i handlederna av det.. Men jag ska nog allt försöka igen och kanske försöka mig på att sticka på ett annat sätt så det kan gå utan värk..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: