Hoppa till innehåll

Fredagsmys..

mars 23, 2013

Vi har börjat med en ny rutin på fredagarna som är väldigt trevlig. Då kommer jag extra tidigt utan att ha ätit frukost hemma och så äter vi en gemensam finfrukost i ateljén och mamma kör ett undervisningspass. Vi håller fortfarande på med tryck och i fredags var det mekanisk reservage. Det är mycket trevligt att börja arbetsdagen med en räkmacka.

fredag

Våra fredagsfrukostar följs intensivt av Bobby är noga med vad man stoppar i sig. Noga i den bemärkelsen att han lägger märke till allt och vill ha det själv.
fredag2

Jag blandar Gummi arabicum och tycker det ser frestande gott ut. Jag skulle ju visserligen kunnat äta det (det är ju sånt man gör sega godisar av till exempel), men kanske inte utan smaksättning och definitivt inte tillblandat i vårt stökiga färgkök.

fredag4

Medan färgen torkade undrade jag lite smått om jag sett för mycket på Dexter de senaste dagarna. Men blodrött är ju å andra sidan en riktigt snygg färg.

fredag3

/We have a tradition to have friday-breakfast at work. I come extra early without eating at home and then mom and me eat together in the studio. Bobby is very interested in these friday-breakfasts. We keep on with the screen print lessons and yesterday it was mechanical reserve. The ”gummi arabicum” looks yummy, but of course I wouldn’t eat it, not that I couldn’t as many foods contain it but then it isn’t prepared in our messy dye-kitchen. I went with deep red, and wondered if I’ve been watching to much of Dexter theese last couple of days. But then again bloodred is a very nice color./

2 kommentarer leave one →
  1. mars 23, 2013 10:14 e m

    Jag har ett boktips åt dig Olivia! Kom på att du är nog den enda jag känner som kommer uppskatta denna: Kate Morton, The Secret Keeper. Blev så himla tagen av den, absolut hennes bästa tycker jag! WWII, London under the Blitz blandat med släktmysterier och the english seaside. Läs!!

    • mars 24, 2013 1:08 e m

      Tack för tipset, ska kolla upp det genast för jag behöver något att läsa.. har en vag förnimmelse att jag känner igen Kate Morton, undrar just om jag läste något annat hon skrivit. Måste kolla upp det genast.. Det låter som det är helt ”min bakgata iallafall”! Kul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: