Hoppa till innehåll

DIY

mars 5, 2013

DIY, do it yourself! Något som jag självklart är verkligt förtjust i. När vi var i Danmark för några veckor sedan såg jag den här fräna stolen. När det börjar bli lite mer vår i luften så jag kan vara ute på altanen utan att frysa ska jag nog bygga mig några sådana här och kanske till och med ge mig på att försöka snickra ihop ett bord också. Mycket bättre att göra egna trädgårdsmöbler än att köpa dem tycker jag och nu när jag äntligen har en trädgård måste man ju börja tänka på sånt. Visst var det snyggt när det är lite rått och bart såhär och att återanvända gamla brädor på det här viset är ju perfekt om man tänker i en ”hållbar utveckling” också. En vinst ur alla aspekter alltså, hurra för det!

stol2

stol3

stol

/DIY, do it yourself. Something that I really like of course. I saw this chair when I was in Copenhagen a couple of weeks ago and it inspired me a lot. Since I now have a garden this is on my ”to do list” for spring. Making your own furniture for the garden, lovely! Isn’t it nice that it’s so bare and raw? And from a ecological point of view it’s a winner as well! Win, win! I’m even thinking of trying to make a matching table too, we’ll se how that goes I guess./

One Comment leave one →
  1. mars 5, 2013 4:04 e m

    haha! Vilken härlig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: