Hoppa till innehåll

Grönrutigt..och hej igen!

november 29, 2015

Hej igen och nej jag har inte glömt bort bloggen.. Den är bara ruskigt eftersatt eftersom dagarna bara svischar förbi utan pardon..Fullt upp som småbarnsmamma har jag ändå lyckats sy en ny klänning. Det var väldigt skönt att få sig lite tid vid symaskinen för annat än att sy tvättlappar till lillen… Eftersom jag ändå hade en ny klänning tänkte jag att det är bäst jag bloggar om den snabbt som attan innan ännu en månad seglar förbi…29nov15.jpg

Det känns väldigt trevligt att ha på sig kläder som accentuerar midjan igen och få hänga in något nytt i garderoben. Den här raringen sydde jag i en mjuk grönrutig bomullsflanell och modellen är något jag snitsade ihop genom att blanda en 6-vådig kjol med livet till den här klänningen (fast med lite förändring på midjemåttet förstås).. Ruskigt smidigt med knappar hela vägen, något som behövs när man ammar större delen av dagen och behöver komma åt maten snabbt som attans när lillen är hungrig. Fickor är också av stor vikt så man kan ha en akut-napp redo eller en liten extra strumpa med sig som back up.

29nov154.jpgFrisyren håller jag på att spara ut, jag har aldrig haft det såhär långt och än så länge har jag inte tröttnat vilket jag alltid gjort tidigare och kapat av det till axlarna igen.29nov152.jpgMin lilla seglargosse fick vara med på en arm när han tröttnade på att titta på från vagnen..

 

/LOng time no see. But I’ve been su busy being a mom that the blog had to stand back for a while.. But here’s finally a new post with some pics of a dress I managed to find time to sew last week…./

5 kommentarer leave one →
 1. lisakristin permalink
  november 29, 2015 6:09 e m

  Så fin klänning! Den ser skön ut.
  Och gullunge!

 2. november 30, 2015 6:54 f m

  Snygg klänning!

 3. november 30, 2015 6:41 e m

  Åh, vad fina ni är, både du och sonen! Och tänk, att du har fått tid att sy! Då måste jag definitivt skärpa mig…
  Kramar!

 4. december 2, 2015 5:40 e m

  Snyggaste håret! 🙂 (och gulligaste ungen:))

 5. december 6, 2015 8:25 e m

  Snygg klänning! Bra idé med bomullsflanell till lite varmare klänningar, att jag inte tänkt på det … Tack för tipset!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: