Hoppa till innehåll

På väg till ett födelsedagskalas!

december 1, 2014

30nov14

Igår var 4års kalas för min söta lilla systerdotter. På kalas är det ju klänning som gäller så jag tog fram den här ljusblå festklänningen från 50-talet som jag använt alldeles för lite (knappt någonting faktiskt), lade håret och invigde mitt nya hårspänne med strass. Jag hann till och med smälla av några foton innan det var dags att blåsa iväg och äta tårta och leka med ballonger!

30nov142Anledningen till att jag inte använt klänningen så mycket var för att den varit lite trång i ärmarna (jag har ju fått riktigt svällande biceps nu efter alla hästhagar som har byggts och alla småträd jag sågat till getterna…) men med lite sprättande och sömnad till hjälp är ärmarna numer precis lagom stora. Det är så smidigt med de stora sömsmåner som gamla plagg oftast har… Klänningen köpte jag från Ann på Tidens melodi för några år sedan..

30nov144

Jag invigde även de här skorna som fått stå och vila några månader, de är från Dkodes vårkollektion.. Riktigt sköna givetvis och med löstagbar rosett, men varför skulle man ta bort den frågar jag mig? Rosetter är ju alltid fint!30nov145Vips och hej! Jag fick till en väldigt lockig lugg av ren tur, det hjälper att den är rejält kortare och att jag tar foamrollers i luggen. Så härligt att lägga håret nu när det är kort.. Så måste jag bara tillägga att den här borsten jag köpte på Fåfängans antik för några söndagar sedan är suverän att kamma ut lockarna med.. De hade några stycken kvar, tips tips!

 

/Yesterday I was invited to my nieces 4 year old birthday party, so I took on my baby blue partydress and went. I used one of my new hair barrettes and my grey Dkode-shoes that has been waiting for the right time to be taken out. A lovely ensemble I think and just perfect for a girls birthdays party.../

 

2 kommentarer leave one →
  1. december 2, 2014 9:37 f m

    Du är lika vacker som vanligt! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: