Hoppa till innehåll

Min ståtliga springare!

november 28, 2014

Jag satt och bläddrade genom mitt bildbibliotek på datorn häromdagen och fann den här bilden som jag alldeles glömt bort. Min fina, älskade, ståtliga  springare Kansas sträcker på benen i sin hage. Sommar, sol, grönt gräs och den där totala friheten som finns i en rejäl galopp.. Härligt!  Den här bilden får avsluta en ganska gråmulen och kylslagen vecka, nu tar jag fredag med påminnelsen om att våren och sommaren faktiskt bara är några månader bort. kansasspringer/I found this picture the other day when I was going through my iphoto-library. Its my darling boy Kansas stretching his legs last summer…Oh the green grass, blue skies and the total freedom that lies in a good gallop…I long for spring and summer now…/

One Comment leave one →
  1. Anna permalink
    november 30, 2014 8:26 e m

    Underbara Kansas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: