Hoppa till innehåll

Små godbitar…

november 21, 2014

I Söndags tog jag tåget tur och retur till Göteborg över dagen för att hälsa på min allra käraste vän. Det blev en trevlig flanerardag och jag fotade inte ett enda dugg eftersom jag inte orkade släpa med mig kameran (valde att ta med stickning i handväskan i stället). När vi promenerade i mina gamla hoods Haga så gick vi in en sväng på ”Fåfängans antik” på Haga Nygata.  Jag får alltid sådana mysvibbar av Haga (inte bara för att det är det på topplistan av mysiga områden i stan) utan även för att Stella och jag alltid brukade ta kvällspromenaden där en gång i tiden, när Stella var unghund och jag var ung fattig student och bodde alldeles i närheten. En våg av saknad kom över mig när jag gick på kullerstensgatorna utan hund den här gången, men Stella har det ju bra i hundhimlen… Nog om hundsaknaden och vidare till gladare grejer! På ”Fåfängans antik” hittade jag de här godbitarna!!hårspännen

Gamla sköldpaddsfärgade hårspännen med strass. Min absoluta favorit!hårspännen2

Hårnålar! Jag blevså glad när jag såg de där i sköldpaddsfärgad plast, jag har nämligen ett ärvt sådant som är såå bra och som jag älskat i flera år, men jag har inte sett dem att köpa någonstans förut. Men nu har jag tre! Härligt!hårspännen3

De här har blivit favoriter under veckan som gått, sitter fint och är små och försynta men ändå med lite bling, lagom till vardagsbruk.hårspännen4Och så till sist, en ny fast gammal hårsborste med svinborst. Perfekt lagom liten för att forma lockarna med.

/I went to Gothenburg over the day last Sunday to visit a dear old friend who lives there. A day with just strolling, talking and eating a long and good lunch, very nice stuff to do on a Sunday… I did some shopping though, at a small antique store I found these goodies.. I just love things for the hairdo and I love tortoise hair barrettes and hairpins…/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: