Hoppa till innehåll

Mönster-kärlek!

april 4, 2014

 Igår satt jag och sökte på inspiration till stickning och då hittade jag en väldigt en väldigt bra källa till stickmönster. Det fanns så mycket fint att jag knappt vet vart jag vill börja. Jag hade tänkt göra en jumper med kort ärm i Kalinka lingarnet som jag köpte på Syfestivalen och här fanns det ju en hel mängd modeller att välja bland…. För att komma till mönstrena, klicka på den här länken. Scrolla förbi de där virkade dockorna och nedanför kommer ett helt gäng olika uppladdningar av varierande sort. Både stickmönster för dam, men även herr, barn och diverse virkade saker. Om man trycker på den lilla pilen till höger står det hämta och vips har man hela mönstersamlingen på datornTipp topp! Visst är det fint när det finns människor som tar sig tid och scannar sina mönster och delar med sig av. Det är mönster-kärlek det!

Nu tror jag länken ska funka igen, jag glömde av att jag var inloggad på mitt google-konto automatiskt när jag gjorde den förra länkningen.

ScanImage027

ScanImage011

ScanImage025

ScanImage015

ScanImage011

ScanImage009

ScanImage017

ScanImage005

ScanImage003/I found a great link to lots of different knittingpatterns yesterday when I searched for inspiration for my next project. Now the only problem is to chose which pattern to start with, they all look so nice! Just click this link and scroll past the dolls and hats and there you’ll find both ladies patterns, for men’s knits and children. And also a whole lot of crocheted things. I love it when people take the time to scan their lovely patterns and share them, thats pattern-love at it’s best!/

 

 

Annons
One Comment leave one →
  1. april 8, 2014 5:05 f m

    Hej Olivia! Omåttligt nyfiken som jag är provade jag att klicka på länken du tipsade om, men den gick inte dit den skulle utan till en googlesida av något slag…. Vore jättekul om du kollade på detta så att man kan få kika på den generösa stickerskans sida! För övrigt otroligt vackra plagg och mönster 🙂
    Hälsningar Eva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: