Hoppa till innehåll

Gamla serier och stickning är det som gäller…

april 10, 2014

Ja, sjukan tog mig till slut. Jag trodde faktiskt jag skulle klara mig den här våren men icke. Det är sängläge som gäller här och som av en händelse råkade jag hitta den fantastiska serien ”Homefront” på youtube. Det här var min absoluta favoritserie när jag var liten och jag tror faktiskt det var här som mitt intresse för 40-tal började gry i den brådmogna 11-åringen som jag var när den här visades på svensk teve i början av 90-talet. För jag verkligen älskade kläderna, stilen och musiken. Det har varit stört omöjligt att se serien igen, den har mig veterligen aldrig kommit ut på dvd eller vhs så det var med stor glädje jag upptäckte att den fanns på youtube när jag strö-sökte i brist på annat att göra. Bildkvalitén är inte den bästa men för mig gör det ingenting då jag fylls av nostalgi bara av att få se vinjetten. Att den här inte gjordes i mer än två säsonger är verkligen skam, för det här är bra grejer det! Så nu tar jag fram stickningen och myser till den här gamla godingen till serie.

/I found a link to youtube showing Homefront and I could’t be happier since I’m home sick and in need of something to occupy myself with. Homefront aired on swedish television in the early 90s and I simply loved it, I think it was here my love for the 40s began actually. It’s a really good show and I so happy to be able to see it again./

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: