Hoppa till innehåll

De rara små penseérna…

april 14, 2014

Jag njuter så väldigt mycket av att det äntligen börjat våra sig. Det är verkligt skönt med ljuset och värmen och helt plötsligt får jag äntligen lite mer energi efter flera månaders vinter-trötthet. Ett av mina bästa vårtecken är när det blir dags för penseérna, jag älskar penseér! Man blir alldeles glad av de rara små blommorna och kommer liksom i gång lite mer i planerandet av resten av trädgårds-fixet och allt det som hör våren och sommaren till. Än så länge är vår trädgård ganska orörd. Vi ville vänta tills vi bott in oss och sett vad som redan fanns. Bärbuskar har vi gott om och en hel del blomster i rabatterna. Men annars är trädgården som en oskrivet blad. Mycket att jobba på och massvis att lära sig men samtidigt är det rackarns skoj att förhoppningsvis i framtiden få till en trädgård som är precis som man själv vill ha den.. blomm

blomm3/Spring is finally here. It’s so nice to get some more energy from the sun and the warmth after several months of winter tiredness. Now it’s time to plan the garden and what shall be done this year and I start the gardening season with planting some pansies in pots to put outside. I love pansies, it such a sweet flower…./

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: