Hoppa till innehåll

Med stickorna i hand…

januari 26, 2014

Det är mycket stickning just nu. Det är nästan det enda jag tänker på men så är jag ju också en sådan typ av person som gärna verkligen går ”all in” för saker och ting För tillfället är det alltså stickning som gäller, enbart… Det finns mycket inspiration att hämta därute, här kommer några godbitar från mitt Pinterest-konto!

7b712a3f41ab43e1ec16ec6c0adb5f5fDet trivsamma i att sitta och sticka. Kanske lyssna på radion eller ha på något tv-program i bakgrunden. Jag gillar att se om gamla Poirot avsnitt när jag stickar. Dels har man sett dem förut många gånger så man behöver inte titta upp så ofta, sen finns det även ofta många inspirerande stickade plagg med. Som den där rosett-tröjan jag skrev om tidigare.

f71cbf85fff64c2da69a699c93263307

Vill man inte sticka i soffan eller en fåtölj funkar sängen minst lika bra. En ung och otroligt söt Angela Lansbury visar hur det ska se ut.
6604f2b720e936384975d36f4aa652a9

Nu är jag inne väldigt mycket på ränder.. Snyggt och enkelt. f1b407040450cf5835f31405d596b444

Men en snygg kabelmönstring är ju inte helt fel heller.217ef39f49fd2b8e17d4acf8984d176b

Det finns ju väldigt mycket fint stickat på film. ”The edge of Love” är kanske inte den bästa filmen (jag tycker nog allt den är ganska dålig) men kläderna är det minsann inget fel på. Den här senapsfärgade koftan som Sienna Miller har på sig har man ju suktat över.. Men så när jag kollade på bilder från filmen upptäckte jag den här randiga tröjan och blev än mer förtjust. Jag planererar att lägga upp något liknande på ett par stickor å det snaraste.  Fint som snus, fast jag gör nog hellre en knäppt variant istället för med dragkedja. Så har jag förstås inte garn i exakt samma färger men något liknande skulle man nog kunna få till…
6a00d8345371b369e201156fa314ba970b-800wi

/Knitting is the thing on my mind right now. All the time I think about knitting but then again I am a person that tends to go all in when it comes to things like that. Here’s some of my inspiration-pictures from my pinterest./

One Comment leave one →
  1. januari 27, 2014 6:41 e m

    Jag är precis lika dan- allt eller inget liksom 🙂 Nu är det deadlines med bestälda målningar och plugg- älskar tidspressade deadlines! Men framför tv’n hinner man ju så klart sitta ändå! Har så mycket jag vill göra men har ont om pengar och en sjujädrans beslutsångest över vilket projekt jag ska börja med- har säkert 50 st på ravelry som jag bara dregglar över! En slipover tror jag… När jag får pengar över vill säga! Tills dess har jag ett brodderi som jag fått av min snälla mor ❤

    Och håller med om den randiga koftan också! Knappar ska det vara men den var himla fin- precis som den senapsgula! Ha ha, kan det vara så att man inte kan ha för mycket stickat i garderoben? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: