Hoppa till innehåll

På syfestival…

september 28, 2013
tags: ,

Just nu är jag på Syfestivalen i Borås och jobbar. Det är alltid en hetsig rush innan för att bli klara men har man väl kommit hit ned och fått upp montern går det som på räls. Det är skönt när man är såpass inarbetad på något att det går nästan av sig självt. Den här gången fick vi dock en liten ändring mot hur det brukar vara. Stella blev nämligen sjuk så maken kunde inte passa mammas hund Bobby eftersom Stella behövde vara ifred och vila. Men allting löste sig fint, hotellet visade sig ha speciella rum där man får bo med hund och på mässan var de så snälla att de låter oss ha Bobby med oss. Han har fått en alldeles egen plats bakom väggen på vår monter där han ligger i sin säng och gnager på sitt ben under tiden mamma och jag jobbar. Det är fint när saker och ting löser sig.

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: