Hoppa till innehåll

Knapptestet…

oktober 3, 2013

knapparÄven om det är en bit kvar på koftan innan det ska börjas sys i knappar kan jag inte låta bli att ta fram potentiella knappar och testa vilka som kommer se finast ut. Det är bland det bästa jag vet att plocka med mina knappar och det är lika roligt varje gång. Just nu är de mörkblå med snirkelmönster favoriter, fast de svarta trekantiga kommer inte långt efter som nummer två.

/Eventhough there’s quite a lot left to knit on my mustard cardigan I can’t help but take out possible buttons and try out witch will be the best for this project. I just love buttons and every take them out every chance I get. At the moment the dark blue with carvings are my favorite closely followed by the black triangular ones…./

One Comment leave one →
  1. oktober 3, 2013 3:43 e m

    Åh det där med knappar är ju så himla kul, men ack så svårt! De blåa är supersnygga! Så spännande att få se den färdiga koftan snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: