Hoppa till innehåll

Höstblommor…

oktober 7, 2013

vas

vas2

Jag är just nu obönhörligt trött och oinspirerad så för att motverka det livar jag upp vardagsrumsbordet med blommor i härliga höstfärger. Jag har odlat dom själv och känslan i att gå ut och plocka snittblommor från egen rabatt var riktigt fin. Mer sånt ska det bli, till nästa år ska jag lägga på en högre växel i blomsterodlandet. För det är ju underbart med blommor. Får vilken trist måndag som helst att genast kännas lite bättre.

”I’ve been rather tired and uninspired lately, so in an effort to get rid of that feeling I brought in some flowers to brighten up the livingroom. I just love the feeling of going out in the garden and pick fresh flowers to bring inside. Next year I’m going to grow even more flowers to always be able to have fresh ones in the house. Lovely autumn colors and already I’m feeling a bit more happy on this gloomy monday.”

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: