Hoppa till innehåll

Inspiration från den gamla västern..

september 23, 2013

Mitt sto Ruby är ju som jag kanske nämnt en American Quarter horse (i folkmun även kallad western-häst). När det begav sig var nämligen min familj och då speciellt min kära syster väldigt inne i western-svängen och Ruby är en avkomma efter hennes prisade tävlingshäst. Prima blodslinjer där minsann, det är ju inte vilken häst som helst man har som går här hemma i hagen bredvid Kansas. Jag som ville vara tvärtom intresserade mig därför mest för engelsk-inriktad ridning och tyckte hoppning var det roligaste man kunde göra på en häst. Jag har dessutom alltid älskat den klassiska engelska stilen på både ridkläder och utrustning och tyckt det är bra mycket tjusigare. Men jag är inte den som inte kan ändra mig. Tittar man på de här donnorna känns det ju som en nästan självklar sak att bibehålla lite av western-inspirationen och kanske till och med sadla Ruby i western-sadel någon gång i bland så hon får gå tillbaka lite till sitt ursprung.  Från och med nu kommer det bli mycket mer denim och rutiga skjortor, det är ju faktiskt rackarns fint.

8623f2472500dfef45f7adef21358fe2

e6c6481103425495082cd1eb9d7dd908


6551d8bc87ec482c73f1d182356578ce

c94bf4f7c92dff1ed4da1185fb412856

78706b5231e75ee351a36b36f57c5656(Källor till alla bilder hittas här!)

/My mare Ruby is as I might have mentioned an American Quarter horse. Back in the days my family (and especially my sister) where very into western riding and Ruby is the daughter of my sisters priced competition horse. No bad bloodlines there I can assure you. I on the other hand always wanted to be different so I leaned more towards the english style of riding, both liking the clothes and the gear more thinking it was more stylish, and of course thinking that jumping was much more fun and exciting. But I’m not so bad that I can’t change. Looking at these beautiful ladies one can’t avoid getting inspired and maybe I should saddle Ruby in westernsaddle once in a while and let her go back to her origin. I’m thinking there might be much more denim and plaid shirts from now on, it really is quite nice./

One Comment leave one →
  1. september 24, 2013 7:50 f m

    Love the jeans!

    http://www.stylemebetty.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: