Hoppa till innehåll

Gör en Betty Grable-updo!

juli 26, 2013

Jag hittade en väldigt trevlig tutorial på youtube som jag ville dela med mig av. Det är ju alltid roligt att se hur andra gör och få tips på hur man ska fixa frisyren. Den här bruden är väldigt duktig på vintage-frisyrer samtidigt som hon är riktigt underhållande också. Jag har varit sugen på att lära mig göra lite mer uppsättningar och den här ska jag minsann gå hem och träna på efter jobbet idag. Om jag hinner det vill säga, det är ju bråda tider just nu. För inte nog med att blåbär som skall skördas (även om jag kanske klarar mig med de 10 litrarna jag redan plockat), det är ju både dags för röda och vita vinbär att plockas och frysas in inför höst och vinter.

/This is a really good video for a Betty Grable style updo that I  want to try as soon as possible. Not only a good tutorial but the girl making it just seems soo sweet. I hope I have time to try this tonight after work. All though I suspect I wont, since there’s not only blueberries to pick but also the currantbushes in the garden are absolutley crowded with currants the needs to be picked before it’s to late./

2 kommentarer leave one →
  1. juli 26, 2013 11:39 f m

    Shit vad bra hon är! Jag har ju kört sån Betty Grable-updo några gånger, men det har mest varit en s k ”sweepup” där jag bara sveper upp nån dag gamla pincurls med kammar och fixar luggen i en våg. Ska testa detta!

Trackbacks

  1. Ny favorit… | Retro Olivia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: