Hoppa till innehåll

En laddning skor inför hösten!

juli 27, 2013

brouge

Igår fick vi en ny laddning skor till firman. Vi säljer nämligen lite skor också för att komplettera våra garner och stickmodeller när vi åker på mässa och nu var det dags för höstens modeller. De är av det portugisiska märket Dkode och som jag nämnt förut jobbar vi numer även som agenter för märket i Sverige. (Så är det någon därute som har en butik och är intresserade av att saluföra det här märket är det bara att höra av sig till mig.) De är rackarns snygga, otroligt välgjorda och alldeles underbara. Det var en av anledningarna till att vi började med dem från första början. För både mamma och jag ville hjärtans gärna ha skorna själva och det var inte så lätt att få tag på dem här i Sverige, så vi frågade helt enkelt den dåvarande agenten -Hur många par måste man köpa för att få bli återförsäljare? Sen var saken biff och nu för tiden har jag alltid tillgång till massvis med fina skor. En väldigt fin sak om man råkar ha en grav svaghet för skor som jag har.
brouge2

Jag har länge varit sugen på ett par loafers. De här senapsfärgade föll mig verkligen på läppen. Tillsammans med ett par tunna bomullstrumpor kan de bli schysta till både byxor och klänning.
brouge3

Men svarta är ju en klassiker. De här tänker jag ha till uppvikta jeans och vita strumpor och en pendeltonjacka framåt hösten. Lätt och ledigt, vardagligt och snyggt. Det blir fina grejer det!

brouge4/Yesterday we got a new shipment of shoes from Portugal. We have a small collection of shoes for sale that we take with us on fairs and such to sell alongside our regular stock of woolyarns and textiledye. It actually started because we fell in love with the shoes and wanted them for ourselves and it turned out to be a nice addition to our other goods. We now actually also work as agents for the brand here in sweden. A fun job and of course a shoe-lover as me love to have the possibility to get lots of fabulous shoes in my own closet! These are my favorites from the autumn collection./

5 kommentarer leave one →
 1. Anna-Karin permalink
  juli 30, 2013 10:07 e m

  Sååå snygga skor! Dessutom ser de väldigt bekväma ut. Den kombinationen är inte alltid självklar 😀 Pga kinkiga fötter kan jag tyvärr inte handla skor över nätet. Vet du om det finns ngn återförsäljare i Lund eller Malmö?
  Tack för en inspirerande blogg!

  • juli 31, 2013 5:01 f m

   Hej! Ja visst är de fina! Vi har en alldeles ny återförsäljare i Malmö, Folk heter butiken, vet inte riktigt var den ligger för jag är inte bekant med stan 😉

   • Anna-Karin permalink
    juli 31, 2013 6:11 e m

    Tack! Jag vet var den ligger. Ska bege mig dit direkt när jag är tillbaka i stan efter semestern 😀

 2. linnea permalink
  augusti 3, 2013 9:11 e m

  Jättefina skor! Vet du vart man kan hitta dom i Stockholmsområdet eller kan man köpa via dig?
  Tack för en inspirerande blogg!
  Linnea

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: