Hoppa till innehåll

Lite svalka i hettan!

juli 28, 2013
tags: ,

Igår var det så varmt och kvalmigt att jag nästan storknade. Både Kansas och jag var alldeles för trötta för den ridtur som jag annars hade planerat. Istället höll jag mig inne och drack flera kannor flädersaft och sydde lite smått. Flädersaft är bland det bästa som finns en varm dag, gärna med några skivor lime och massvis med is. Idag är det packning av bil som gäller för mamma och jag drar snart upp till Dalarna, det är dags för årets färgningskurs på Sätergläntan. Det ska bli väldigt roligt och jag misstänker att jag kommer bli alldeles överladdad av inspiration som vanligt. Bloggen ligger nog stilla under tiden jag är borta, vet inte hur det är med internet och tiden till bloggning. Vi ses lite senare! Tjingeling!!! lemonad/In this sweltering heat we are having I had to cancel yesterdays planned riding both for Kansas sake as for mine, instead I stayed indoors drinking lots and lots of lemonade trying to keep cool. Today I’m packing, because it’s time again for this years dyecourse at Sätergläntan in Dalarna. I’ll be gone for the whole week and I don’t think I will have the time to do any blogging while away. So see you all in a little while! Bye!/

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: