Hoppa till innehåll

Retro-onsdag!

juli 24, 2013

Ikväll är det retro-onsdag på Vadsbo Museum i Mariestad. Jag har blivit inbjuden att prata om retro-saker. Kom dit och lyssna om ni skulle befinna er i närheten vettja. Det blir lite snack om 40/50-tals mode, vintagefrisyrer och hur man syr i bästa retro-stil. Det ska bli väldigt spännande och roligt!

4 kommentarer leave one →
 1. juli 24, 2013 9:45 f m

  Åh! Det hade jag gärna gjort! Uddevalla ligger ju net så långt bort från Mariestad. Men tyvärr har vi planerat att titta på fina gamla bilar vid slussarna i Trollhättan, typiskt! Det där med sydelen skulle jag behöva ta del av! Lycka till!

  • juli 26, 2013 10:03 f m

   Ja det var synd att du missade, Uddevalla är ju en bit bort. Men jag klurar lite på om jag inte skulle dra i gång en kurs/workshop för vintage-sömnad. Det vore väldigt kul så det ligger garanterat på agendan i framtiden. Jag skriver isåfall om det i tid på bloggen så man kan anmäla sig. 🙂

 2. juli 25, 2013 9:41 e m

  Bor i Mariestad och läser det här en dag försent 😦 Hade verkligen velat vara där, sy tips behövs alltid 🙂

  • juli 26, 2013 10:00 f m

   Åh vad synd att du missade! Men jag kanske borde se om det inte går att ordna fler tillfällen. Det var jättekul i onsdags så det gör jag gärna om. I så fall skriver jag det här på bloggen med lite fler dagars försprång. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: