Hoppa till innehåll

Ny favorit…

augusti 22, 2013

Jag har fått en ny favorit-frisyr. En enkel halvslarvig uppsättning med lockarna högt på huvudet.

updo

Egentligen är det ungefär samma som i den där videon jag tipsade om för ett tag sedan. Fast med en annan lugg och kanske inte riktigt lika noggrant. Jag tar bara det lockiga håret efter en natt med pincurls. Kammar ut ytterst sparsamt (annars raknar ju mitt envisa hår). Fäster upp en sektion i taget och sen rätta till så det inte blivit några kanter. Luggen drar jag antingen bakåt i en våg och fäster med det andra eller som här när det var andra dagens pincurls och det inte ville våga sig så jag gjorde några stående pincurls istället. En praktisk frisyr i sommarvärmen när det är fuktigt så lockarna gärna raknar och nacken gärna vill ha en liten svalkande bris.

updo2

/I’ve got a new favorite hairstyle at the moment. Almost the same as in the video I linked before but with an easier bangs. I just take the curly hair after a night with pincurls and sweep it up fastening it with bobby pins. Easy, peasy and a very nice style to wear in hot and humid summerdays when the curls want to straighten and the neck wants some cooling breezes…./

2 kommentarer leave one →
  1. augusti 22, 2013 9:12 f m

    Snyggt! Och du passar väldigt bra i turkos!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: