Hoppa till innehåll

Dags att packa väskan igen..

augusti 25, 2013

Återigen är det dags att packa väskan och åka på mässa. Det är skomässa den här gången och jag har hivat fram resväskan ur förrådet och stryker mina kläder.pack

Eftersom det är skomässa gäller det att noga överväga vilka skor jag ska ta med och ha på fötterna själv. Det är svårt när alla är så snygga men ändå ett härligt problem när man är en skoälskare som jag är. De här är från Dkode’s senaste kollektion förutom de högklackade längst ned i högra hörnet som är från förrförra. Jag älskar verkligen brouge-mönstrat. Både klassiskt och über-snyggt!
pack2

När jag packar brukar jag slänga upp allt som ska med på sängen för att få en överblick. Även om jag i stort sett packar samma typ av saker till varje mässa och vid det här laget gör det nästan på automatik är det skönt att dubbel och trippel-kolla så det viktigaste kommer med.

pack3/I’m packing today to go away on next weeks shoe-fair in Stockholm. Ironing blouses, deciding what shoes to bring, putting everything on top of the bed to get an overview over what I’m packing./

One Comment leave one →
  1. augusti 25, 2013 7:40 e m

    Underbara skor! Åh vad spännande det måste vara med skomässa 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: