Hoppa till innehåll

En enkel sommarklänning…

juli 13, 2013

sommarklänning

Jag kände helt plötsligt att jag behövde en klänning av enklare modell med holkärm, så jag justerade lite mönster och gjorde en. Med riktigt bra resultat, ibland är det enkla det bästa och här blir ju tyget det centrala. Romantiska rosor på en krämfärgad botten i en fin och sval bomullsatäng. Jag måste också bara poängtera, som en parentes, hur glad jag är i min lätt vildvuxna rabatt i bakgrunden. Det är så fint att de som anlade den en gång i tiden verkat ha favoriserat rosa och lila blommor, romantiskt och gammeldags, precis som jag.

sommarklänning2

Det blåa skärpet köpte jag på loppis för en tia för några veckor sedan. Väl investerade pengar för jag har använt det nästan varje dag sedan dess. Passar till nästan vad som helst..
sommarklänning3Min hemgjorda hårkam har också den blivit en favorit, men på sommaren brukar jag också få lite mer slappare inställning till frisyr-fixande. En kam i sidan så får det räcka.

/I got the feeling for making something simple so I altered my pattern some and made a capsleeve-dress. I finally chose to make something of this cream cotton with rose pattern. I have had it in my stash for a couple of years but now it was time. I like that the fabric is the main thing and the model simple. The blue buckle is a flea market find that quickly became a favorite. It seems to go with everything at the moment./

3 kommentarer leave one →
  1. juli 13, 2013 7:49 e m

    Jättesöt!

  2. juli 14, 2013 11:36 f m

    Åh vilken tjusig klänning! Fullkomligt älskar tyget1

Trackbacks

  1. En rutig klänning med gosskrage…. | Retro Olivia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: