Hoppa till innehåll

Lata dagar i solen…

juli 12, 2013

sommar5Just nu ägnar jag dagarna åt att njuta av livet så mycket det bara går. Jag har nämligen semester och spenderar den i vårt hus i skogsbrynet, varför åka någonstans när det är så fint att vara hemma? Jag varierar mina sysslor. Ibland sitter jag i soffan på altanen med handsömnad och njuter av alla dofter från skogen och trädgården. Det är verkligen underbart vad gott naturen kan lukta.

sommar3

Jag sitter med en tekopp bredvid mig och syr lite och sedan kanske jag tittar upp och ser hur hästarna betar i sina hagar eller hur Stella ligger på sin vanliga plats på gräsmattan och vilar i skuggan. Väldigt mysigt!
sommar2

Igår överaskade maken med en superb present. Han hade gått och beställt lite sommarläsning till mig. Underbart! Det bästa var ju att jag inte visste om det och därmed även slapp den annars jobbiga väntan på att paketet skulle komma i brevlådan.
sommarRackarns trevligt att ligga i hängmattan och grotta ned sig i lite vampyr-läsning! Ladda batterierna och gå in i ett välbefinnande av rang som gör att jag nästan går och ler hela tiden. Härliga, härliga sommar!

/I’m having the best time ever at the moment. Having lazy days in the sun and really getting the best vacation ever. Of course I spend my vacation at home, why go anywhere when we live in a small paradise of our own. I sit on the veranda with a teacup and some sewingthings and just enjoy the different smells from the forest and the flowergarden. Very nice! And yesterday my husband surprised me with two books that he had ordered for me to read in the hammock. Summer really is the best thing!/

No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: