Hoppa till innehåll

Rött, blått och prickigt…

juli 10, 2013

rodochprickigInnan mamma kom och hämtade mig med fullpackad bil som skulle åka mot Öland hann jag smälla av några bilder på vad jag hade tagit på mig för dagen. Det blev rött och blåprickigt och jag tog fram min röda slips som jag gjorde samtidigt som den gula. Jag tänker väldigt ofta, nu ska jag ha mer beige och bruna färger på mina kläder. Men så slutar det alltid i knallrött och liknande. Men men, det är ju snyggt med färgstarkt också.

rodochprick/Before mother came with the packed car to pick me up and go to Öland I had a little time over to snap some shot on the days outfit that was red and blue polkadot-themed. I have for long time had the urge to start wearing more browns and beige, because it’s so somber and sophisticated. But then I alwaus end up with bright reds and blues anyway. I will give it another try for this upcoming autumn…./

3 kommentarer leave one →
 1. Anna permalink
  juli 10, 2013 12:34 e m

  Oj jisses så snyggt!!! Vill ha hela kitet rakt av!! Kanske något man kan hoppas komma i eventuella mönsterskatter? Underbart! / Anna

 2. juli 31, 2013 8:11 e m

  Vilken ljuvlig kofta!!! Var har du hittat den??

  • augusti 1, 2013 5:18 f m

   Jag jobbar med ullgarner, så det är hemstickat. Både garnet till koftan och mönstret finns att köpa i vår webb-butik . Titta in på fargkraft.com garnet heter Aqua soft (fx1) och mönstret på koftan heter kattfots kofta. Den finns i stickhäfte ”retrosticka” och stickjäfte nr 9.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: