Hoppa till innehåll

I Blåbärskogen..

juli 17, 2013

blue3

Nu har de äntligen börjat komma. Blåbären. Jag begav mig ut i skogen och plockade en liten stund och återigen välsignade jag lyckan i att ha hittat ett så bra ställe att bo på. För vi bor ju nämligen bara några steg från den mest välfyllda blåbärskog man kan tänka sig. blue4

Vi var hundvakt åt mammas lilla gris, eller kanske man borde säga mini-björn (fast det egentligen är en Staffordshire Bullterrier). Han älskar blåbär så givetvis fick han följa med ut i skogen och plocka han med. Han går med nosen ner i blåbärsriset och äter så mycket han kommer åt samtidigt som han snörvlar och låter alldeles otroligt mycket.
blue2

Jag plockade bara en liten stund eftersom det ändå är rätt tidigt på säsongen och jag inte ville ta för många som inte växt till sig än.blueRensade och färdiga i mormors gamla kockumsbunke. Blåbär är det absolut bästa jag vet och det är fint som snus att plocka dem själv alldeles inpå knuten.

/Finally the blueberry-season is here. I went out in the woods yesterday to pick some and once again I blessed my luck for living in such a wonderful place where the blueberryforest is just round the corner. I was dogsitting mothers dog so he got to tag along. He is a real lover of blueberries as well and spent the whole time with his nose down in the bushes eating as many as he could./

Annons
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: