Hoppa till innehåll

Ut i världen.

juni 1, 2013

I morgon ska mamma och jag ta våra resväskor och flyga till Portugal. Det är dags för möte för oss agenter, inte hemliga, utan sko-agenter och vi ska gå igenom vårens skor och trender. Detta är en av anledningarna till att jag legat i med sömnaden den sista tiden (man vill ju ha lite nytt med sig när man ska ut och representera firman), den andra är att jag bara inte har kunnat låta bli för det har varit så roligt med sömnaden. Jag har hursomhelst alla mina nysydda kjolar och klänningar med, flertal skor och så förstås den här nya krokodil-handväskan som jag älskar. Det var en gåva från en vän till mamma vars moster gått bort och efterlämnat den här. Världens bästa present till en sådan som mig och jag kommer vårda den ömt. Så hej då på ett litet tag. Jag kommer tillbaka om några dagar.

croco/Now I’m off for a couple of days, me and mother are going to Portugal for another agent-meeting. Not secret agent (I wish) but shoe-agent meeting. I’m packing all my newly sewed things, lots of shoes and of course this lovely crocodile-handbag. I got this as a present from one of my mothers friends and I love it so much. /

3 kommentarer leave one →
  1. juni 2, 2013 5:18 f m

    Låter urskoj! Passa på att njuta för fullt 🙂

Trackbacks

  1. Ännu ett nyttoföremål till köksskåpet.. | Retro Olivia
  2. Sommaren med alla skatter och gåvor… | Retro Olivia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: