Hoppa till innehåll

Ännu ett nyttoföremål till köksskåpet..

juni 11, 2013

Jag har ju som jag nämnt tidigare fått en hel radda med fina saker av en vän till mamma vars moster gått bort. Det är ju inte alltid man kan behålla allt som kvarvarande släkting och innan hon gav bort till loppis lät hon mig kika om det var något jag var intresserad av. Det slutade med att jag fick ge en helg mängd fina saker ett nytt och kärleksfullt hem och nu tänkte jag visa upp den här godbiten! En kaksprits! Jag som älskar att baka inser först nu hur tomt mitt hushåll varit utan den här manicken, för spritskakor är ju ändå väldigt trevligt. Nästa helg tänkte jag inviga den och ställa till med kafferep på söndagseftermiddagen. Men eftersom det är ännu en behövlig vilohelg inplanerad får det bli kafferep för endast maken, hunden och katten. Men det kan ju vara nog så trevligt!

sprits/I’ve received a whole lot of nice things from a friend of my mothers who’s aunt passed away leaving. Since she could’t take care of it all, she asked me to have a look for anything I wanted before she gave it up to charity. I found a bunch of great old stuff and among them where this old cookie forcer. I who love to make cookies can’t understand why I never before realized that I needed one of theese. Isn’t it great??…./

One Comment leave one →
  1. juni 11, 2013 12:16 e m

    ÅÅ en sån har jag också, någonstans.. himla roligt att färga degen med karamellfärg.. riktigt retro blir det ju med ett sånt där körsbär i mitten 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: