Hoppa till innehåll

Den nya soffan…

maj 3, 2013

I förra vecka fick vi hem en ny soffa som jag bytte till mig av en kompis. Blå och tjusig står den i vardagsrummet mitt emot min röda lilla tvåsitssoffa. Det är dock inte bara jag som tyckte den var fin, morgonen efter vi fått hem den hittade jag ett stycke stor hund sovandes som en prinsessa i den. Tänk jag som trodde att hon skulle nöja sig med den röda soffan som hon lagt beslag på, tydligen är det så att ombyte förnöjer även för gamla Grand danois-damer. Nu får jag ta till alla möjliga knep för att hindra henne att gå upp i soffan närhelst hon vill, för hon har ju faktiskt helt adekvata sängplatser redan, det är bara det att hon själv inte riktigt tycker det..

stellaisoffa

stellaisoffa2

I have a new sofa in the livingroom that I got from a friend. It’s not only me who likes it. This is what I woke up to the morning after we brought the new sofa. I thought in my stupidity that the red sofa would be enough for our Great Dane-lady. But apparently she likes a bit of variety...

2 kommentarer leave one →
  1. maj 3, 2013 8:06 e m

    Men herreguuud! Hon måste vara det sötaste jag sett!! Och soffan var ju i perfekt grand danois size 😉

    • maj 3, 2013 8:08 e m

      Ja visst är hon söt. Jag hade inte hjärta att få henne att flytta på sig så hon fick sova vidare.. Precis Grand danois-size. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: