Hoppa till innehåll

I den röda lilla soffan….

april 1, 2013

Här kommer lite bilder från vårt vardagsrum. Det är det enda rummet vi inte renoverat än. Så småningom ska det komma upp blommiga tapeter i gammaldags snitt för att ersätta de ljusa strukturtapeterna som var när vi köpte huset. Det är bara det att det är så mycket jobb med att ta bort strukturtapeterna och spackla att vi sparat det lite till framtiden. Men den som spar han har, är det inte så?

stellaisoffa5

Stella har en förkärlek för våra möbler framför sin egen säng och eftersom hon är så söt och gammal (8,5 år!) så låter vi henne hållas. Det är ju klart att gamla jycken ska få ligga i soffan om hon vill! Även om den knappt är tillräckligt stor för att rymma en hund av hennes storlek så ligger hon där och myser så mycket hon kan. Soffan och fåtöljen fick jag av mamma när jag flyttade hemifrån till en liten etta på 22 kvm. Hon köpte den för 150 riksdaler har jag för mig, det kallar jag fyndpris. Jag älskar det nätta snittet och den röda färgen men nu börjar klädseln bli lite sliten så den ska jag nog ge mig på att klä om så småningom.

stellaisoffa4

Det lilla bordet fyndade jag på loppis i förra veckan. För 200 kronor tyckte jag det var ett riktigt kap jag har dessutom en brist på bra små bord så jag blev riktigt glad när jag såg det. När jag gick med det för att betala såg jag några tjejer som sneglade på mig och mumlade ”vad synd”. Förmodligen hade de tänkt köpa bordet men jag hann före, jag kände mig mäkta nöjd eftersom i vanliga fall brukar det vara jag som är för sent ute.

stellaisoffa3När hon ligger såhär och sover på ett bekvämt ställe som inte är riktigt tillåtet kan ingenting rubba henne. Det är som om hon vet att det är lite förbjudet och så njuter hon av det desto mer.. Världens sötaste!

stellaisoffa2/This is how our livingroom looks like. The red sofa and chair was a gift from my mother when I moved away from home to a tiny apartment. I love the sleek look and the red color, however I think I need a new upholstery soon because it has gotten quite worn. Stella loves to lay in forbidden places instead of her own bed. And because she is so sweet and old (8,5 years) we let her. Even if she almost doesen’t fit in the small sofa she insist on sleeping there anyway. The small table was I find I did last week. Perfect and small and it looked quite good with the rest of the furniture, I was very happy when I found it because I have a severe lack of small tables in the house./

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: