Hoppa till innehåll

Den goda pajen…

mars 31, 2013

Kommer ni ihåg den där goda Äpple och pekannöts-pajen som jag blev bjuden på när jag var i Göteborg för några helger sedan. Efter att ha gått och tänkt det i flera veckor gjorde jag den äntligen idag till påskmiddagen med maken och mamma och den blev lika god som jag kom i håg. Här finns recept. Finns det något bättre än en riktigt god paj med en kopp kaffe till? Nej, jag skulle inte tro det!

pecanpie/I finally made the Salty pecan pie that my friend served me when I visited her in Gothenburg a couple of weeks ago. I made it for our easterdinner today and it was as tasty as I remembered it. A good piece of pie and a strong cup of coffee really is the best thing in life. Nothing beats it!/

2 kommentarer leave one →
 1. april 3, 2013 8:49 f m

  Mmm.. Det där verkar vara pajen för mig 🙂
  Maken avskyr nästan allt med nötter så det här skulle jag nog kunna få ha ifred för mig själv! (Annars är det jag som bakar och han som äter!)
  Vad har du för glass till?

  • april 3, 2013 9:48 f m

   jag tog vanlig Carte D’or vaniljglass.. Ja den är jättegod den pajen, lite roligt med saltet i degen och citronen och muskoten för nya smaker…:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: