Hoppa till innehåll

Agatha Christie…

februari 19, 2013

Jag ligger hemma med feber och en trälig hosta. Men som tur var upptäckte jag att en vänlig själ har lagt ut hela fem säsonger av Miss Marple på Youtube. Jag är räddad, för finns det något som jag är dålig på är det att ligga still som man bör när man är sjuk. Är det inte närapå koma som gör mig sängliggande blir jag rastlös så det kryper i mig och då fungerar gamla avsnitt av en trevlig serie ypperligt för att jag ska kunna få den vila jag så väl behöver. Även om jag sett dem tidigare är de alltid roliga att se om och man får inte bara spännande mysterier utan även härligt mycket klädinspiration för kommande vår och sommar. Agatha Christie är enligt min åsikt den bästa av deckarförfattarinnor, så hurra för det!

agatha-christie-1891-1976_i-G-46-4609-OAZFG00ZPå bilden en ung Agatha Christie, tjusig inte sant?! Klicka här för bildkälla.

/I’m home with fever and a nasty cough. Is it one thing I hate it’s being sick and I’m terrible at lying still. If it’s not nearly coma that keeps me in bed then I get all restless and cranky, so I very happy to find that some nice person put five whole seasons of Miss Marple out on Youtube. I’m saved. I really love Agatha Christie and even though I already seen all the episodes when they aired on television I just love watching them again. Not only does one get thrilling mysteries but lots of fashion inspiration for the coming spring and summer as well. Hurrah! (The lady in the picture is a youg Agatha Christie, pretty isn’t she??/

 

5 kommentarer leave one →
 1. februari 19, 2013 1:20 e m

  Awesome! Altså ikke at du er syg, men linket til Miss Marple på youtube…nu ved jeg godt hvad jeg skal lave, når jeg får fri 😉 God bedring!

 2. februari 19, 2013 1:22 e m

  Awesome! Altså ikke at du er syg, men linket til Miss Marple på youtube…nu ved jeg godt hvad jeg skal lave, når jeg får fri 😉 God bedring!

 3. lillensmamma permalink
  februari 19, 2013 1:36 e m

  Ja, hon var fantastisk! Hon var ju bara lite drygt 20 när hon började skriva men hennes man uppskattade det visst inte fast att han viste att hon var en känd författare redan när se träffades. Det är i alla fall vad jag har förstått.
  Hela serien med poirot finns också, vet inte om du var ett fan av ”fem” (The famous five) när den serien gick ca 97-98 men den finns också om vill ha mysiga 30minuters avsnitt.
  Krya på dig!

 4. februari 20, 2013 12:04 e m

  Tack för tipset! Ligger också hemma i feber (ny här på bloggen, men kommer igen!)

Trackbacks

 1. Poaro! | Retro Olivia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: