Hoppa till innehåll

Hemma igen..

februari 18, 2013

Sidan retrofolk.se gjorde en intervju med mig för ett tag sedan. Nu ligger den ute på sidan, jag visar bland annat upp mina favoritklänningar och berättar vart jag gör mina bästa fynd. Läs den här vettja! Klänningen på bilden är en blå favorit och skorna som matchar så fint kommer från Dkodes sommarkollektion. I bakgrunden syns ett gammalt 50-tals tyg jag fick av mamma som jag hängde framför dörren som vi inte använder i vardagsrummet. Det blev riktigt tjusigt om jag får säga det själv.

dress3-1

 

/Some time I ago I was interviewed about my retro-life and showing pictures of my favorite dresses. Of course  the interview’s  in swedish but the pictures are multilingual ;). /

One Comment leave one →
  1. februari 20, 2013 9:29 f m

    Vilken underbar klänning! Den blir en otroligt fin kontrast till ditt hår! Jag skall genast läsa intervjun.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: