Hoppa till innehåll

På väg till Stockholm…

februari 14, 2013

utsikt-tiltshift

utsikt2-tiltshift

Så här gnistrande vinterfint hade vi utanför köksdörren härom morgonen. Snön låg som ett täcke över bilen och morgonsolen lyste lite extra starkt över vinterlandskapet. Väldigt fint må jag säga! Nu är jag snart på väg till Syfestivalen som går av stapeln i Älvsjö nu igen. Otroligt ändå vad tiden går snabbt för det känns som nyss det var mässa men egentligen är det flera månader sedan sist. Vi ses efter helgen igen!

/This was the view from our kitchen door the other morning as I went outside to walk the dog. The day was extra crisp and new fresh snow covered the car, quite lovely indeed. I’m now on my way to another fair in Stockholm but I’ll be back on monday!!/

One Comment leave one →
  1. februari 18, 2013 3:00 e m

    Vintermorgonar är bäst! Framför allt nu när solen kommit tillbaka. Imorse var första gången i år som det var ljust när jag klev utanför dörren på väg till jobbet =)

    Hoppas du hade trevligt på mässan! Det blev ingen Stockholmsresa för mig denna gång, satsar på hösten istället. Har vissa vilda planer på att tills dess sparat ihop till att köpa något väldigt speciellt… =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: